Megrendelés
Megrendelés
Megrendelés
Megrendelés
Megrendelés
Megrendelés
Gasztronómia
Gere Pincészet Gasztronómiai ajánlat a Gere Pincészetből
A messze földön híres baranyai borász, Gere Tamás jóféle boraihoz könnyen elkészíthető, ínycsiklandó libatepertő-krémet ajánl, mely nem hiányozhat Márton napján az asztalunkról. Bővebben...»
Gasztronómiai élmények az Ökoparkban Gasztronómiai élmények az Ökoparkban
Mindenhol ugyanazokkal az ételekkel találkozik? Valami újra és különlegesre vágyik? A Bükkösdi Ökoparkban megtalálja, amit keres! Ínyenc fogások, kitűnő felszolgálás, és mindez természetes környezetben! A Galagonya étterem esszenciáját a folyamatosan bővülő repertoár, a gondosan válogatott, főleg helyi kistermelőktől származó alapanyagok adják. A vadászidény fő specialitása a szarvashússal töltött rétes. Bővebben...»
Bicsérdi bio tökmagolaj Bicsérdi bio tökmagolaj
A Bicsérdi bio tökmagolaj a legjobb minőségű, sötétzöld színű, héjnélküli magvakból préselt 100%-os olaj. A sötétzöld szín tipikus minőségi jellemzője a tökmagolajunknak. A Bicsérdi bio tökmagolaj PRÉMIUM HUNGARIKUM védjegyes termék. Ínyenceknek és a különleges gasztronómiai élményt kedvelőknek különösen ajánlott, de összetevőinek köszönhetően egészségünk kiváló őre is… Bővebben...»
Bicsérdi bio tökmagolaj Bicsérdi bio tökmagolaj
A 100%-os Bicsérdi bio tökmagolaj számos felhasználási lehetőségei közül néhány: zöld- és tartósított hideg saláták, levesek, hideg sültek, szószok ízesítésére. Hideg hússalátáknak, kocsonyáknak „fenséges ízt” ad. Ínyenceknek és különleges gasztronómiai élményt kedvelőknek különösen ajánlott. Bővebben...»
Bicsérdi bio tökmagolaj A Blum Pince ajánlata
A villánykövesdi és villányi Blum Pincében a kiváló borok mellett a házirétes receptjével is megismerkedhetnek olvasóink. Akik pedig veszik a fáradságot, hogy felkeressék valamelyik pincét, azok a házias magyaros ízek mellett az ínycsiklandó mákos vagy túrós rétest meg is kóstolhatják! Bővebben...»
Bicsérdi bio tökmagolaj A Mokos Családi Pincészet ajánlata
Ropogós sült kacsacomb szilvaboros lilakáposzta pürével és almás-hagymás rozmaringos rusztikus burgonyával - ezt ajánlja a Mokos Családi Pincészet, akik immár két településen, Palkonyán és Villánykövesden is jelen vannak. Bővebben...»
Bicsérdi bio tökmagolaj A Zsolnay Restaurant&Cafe ajánlata
A Zsolnay Restaurant&Cafe egy igazi ételkülönlegességgel csalogatja az ínyenc vendégeket! Gasztronómiai ajánlatuk: konfitált mangalica pofa, wasabis burgonyafőzelékkel! Bővebben...»
Halfilé fehérbormártásban Rozé és halfilé
2007-ben Gere Attila fejében született meg a gondolat, hogy Villányban mindeddig szokatlan, új pincészetet hozzanak létre. Az elképzelés – a borvidék hagyományos, jó hírnevére és nagyszerű alapanyagaira támaszkodva – a friss, illatos és könnyen fogyasztható, döntően fehér és rozé borok előállítását célozta meg. A megalakult társaság a Csillagvölgy Pincészet nevet kapta. A jó borokhoz finom falatok társulnak; gasztronómiai ajánlatunkban a fehérbormártásban készült halfilé receptjét adjuk közre. Bővebben...»
Bicsérdi bio tökmagolaj A Bicsérdi bio tökmagolaj
80% telítetlen zsírsav tartalma csökkenti a koleszterinszintet, lassítja az érelmeszesedési folyamatokat, javítja az agyi keringést. Fitoszterol és szelén tartalma férfiaknál prosztataproblémák megelőzésére és kezelésére ajánlott, az antioxidánsok pedig lassítják az öregedési folyamatot… Ez a csodaszer a hidegen sajtolt bicsérdi tökmagolaj! Bővebben...»
Gere Pincészet Leves és gyöngyöző bor a forró nyári napokra a Gere Pincészetből
A baranyai borok közül Gere Tamás és Zsolt könnyed gyöngyözőborát, a Comist ajánljuk szíves figyelmükbe, amit a grillpartin is bátran felszolgálhatunk. A neves villányi pincészet egy hűsítő leves mellé szánja, az ismert borászok ezért osztják meg velünk egy pikáns meggyes gazpacho receptjét. Bővebben...»
Galagonya étterem Ökopark Bükkösd - Galagonya étterem
Akár nagyobb társasággal is érdemes felkeresnünk a Bükkösdi Ökoparkban lévő Galagonya éttermet, ahol szürkemarha- és bivalyhúsból is csodás fogásokat varázsolnak a vendégek asztalára. A séfjük magazinunk hasábjain egy vadétel receptjét osztja meg velünk. Bővebben...»
Tamás Bátya Pincéje Tamás Bátya Pincéjében jártunk
Kis kézműves pince a Tamás Bátya Pincéje, amely hagyományos technológiával, környezetkímélő eljárásokkal készíti kiváló minőségű borait. A szőlők a villányi borvidék egyik legjobb területéről, a Jammertalból származnak. A gazdaság kis mérete ellenére sokfajta bort kóstolhatunk. A finom borokhoz kemencében sült ételeket, hidegtálakat kínálnak házigazdáink. Ezt nem lehet kihagyni! Bővebben...»
Gasztronómiai ajánlatok Villányból Gasztronómiai ajánlatok Villányból
Libatepertő krém lilahagymával, és Márton napi Portugieser Gere Tamás ajánlásával. Günzel Tamás Sirah-ja mellé kemencében sült szalonnás, fokhagymás nyulat ajánl. A Halasi Pincészet séfje, Pápics Roland a remek borokhoz párolt marhapofát kínál kapros vajtökkel. Jó étvágyat, jó kóstolást! Bővebben...»